باقالی پلو با ماهیچه
باقالی پلو یکی از غذاهای خوش طعم ایرانی است که با مرغ، ماهیچه و … پخته میشود. پر طرفدار ترین نوع باقالی پلو، باقلی پلو با ماهیچه است که تقریباً همه آن را دوست دارند و جزء خوشمزه ترین ها به حساب می آید. این غذا، غذایی است که در اکثر مهمانی ها یا مراسم های مهم به عنوان غذای اصلی سرو میشود، پس همه باید طرز تهیه و پخت آن را بلد باشند. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و پخت باقالی پلو با ماهیچه همراه با برنج اعیانی وزین، آشنا شوید.
مواد لازم باقالی پلو
برنج اعیانی وزین: 3 پیمانه
باقالی پخته: 200 گرم
شوید خشک شده: 4 قاشق غذا خوری
روغن: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
زعفران و پودر دارچین: به میزان لازم
مواد لازم برای ماهیچه
ماهیچه: 3 عدد
پیاز: 3 عدد
زعفران: 2/1 پیمانه
سیر: 4 حبه
کره: 50 گرم
چوب دارچین: 1 عدد
ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه
روغن را در یک تابه بریزید و ماهیچه ها را درآن تفت دهید. بعد از رنگ گرفتن گوشت 2 عدد سیر له شده و 2 عدد سیر کامل را به همراه چوب دارچین و ادویه ها بجز نمک به آن اضافه کنید همه را با هم تفت دهید تا طلایی شوند. پیازها را به صورت خلالی خورد کنید و روی ماهیچه ها بریزید، زعفران دم کرده را روی آن بریزید درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا پیاز ها به آرامی بپزند و آب بیندازند، بگذارید تا ماهیچه ها 4 تا 5 ساعت با آب پیاز در حرارت کم بپزند.
بعد از پخته شدن ماهیچه پیاز های روی آن را کنار تابه بریزید و بگذارید تا سرخ شوند و کمی نمک به آن اضافه کنید، بعد از سرخ شدن آماده سرو است.
در قابلمه ای دیگر آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید، نمک و کمی زرد چوبه را به آب در حال جوش آمدن اضافه کنید و بعد برنج اعیانی وزین را که از قبل خیس کرده اید به آب در حال جوش اضافه کنید. چند دقیقه قبل از آبکش کردن برنج خود باقالی هایی را که از قبل پخته اید به آن اضافه کنید و بعد برنج و باقالی را باهم آبکش کنید.
ته دیگ دلخواهتان را با کمی روغن داخل قابلمه ای بریزید و روی آن لایه لایه باقالی پلو، شوید و مقداری دارچین بریزید. در آخر مقداری روغن یا کره روی برنج بریزید و در حرارت کم بگذارید تا برنج اعیانی وزین به همراه مواد دیگر دم بکشد.
باقالی پلو با ماهیچه شما کاملاً آماده است و در کنار هم از این غذای خوش طعم و لذیذ که برنج اعیانی وزین طعم خوب آن را دوبرابر کرده است، لذت ببرید.