بلاگ

قیمه نثاربا برنج اعیانی وزین

قیمه نثار با برنج اعیانی وزین

قیمه نثار یکی از غذاهای خوش طعم و پر طرفدار استان قزوین است . قیمه ها انواع مختلفی دارند اما ماده ی اصلی و مشترک همه ی آن ها  گوشت و برنج است . رکن اصلی یک غذای خوشمزه نوع برنج آن غذاست ، پیشنهاد ما به شما برنج اعیانی وزین که بهترین نوع انتخاب برنج برای تمام قیمه ها و تمام غذاهاست .

مواد اولیه :

500 گرم گوشت گوسفندی

5 پیمانه برنج اعیانی وزین

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذا خوری خلال بادام ، خلال پسته ، خلال پرتقال یا نارنج

2 قاشق غذا خوری زرشک

1 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

1 قاشق غذا خوری شکر

هل ، دارچین ، زردچوبه ، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

تابه را روی حرارت قرار دهید با مقداری روغن بگذارید داغ شود سپس پیاز های خورد شده را داخل تابه بریزید تفت دهید تا پیازها طلایی شوند . بعد از تفت پیاز ، گوشت خورد شده را داخل تابه بریزید و در حین تفت دادن کمی زردچوبه به گوشت اضافه کنید و تفت دهید . هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید . ادویه را به گوشت اضافه کرده و تفت داده در مرحله بعد سه پیمانه آب به گوشت اضافه کرده و بگذارید تا خوب بپزد و روی شعله ی ملایم جا بیوفتد . خورشت قیمه نثار باید خیلی غلیظ باشد .

در مرحله بعد برنج اعیانی وزین را همراه با زعفران دم کنید .

خلال بادام و پسته و زرشک را در روغن و شکر تفت دهید و خلال پوست  پرتقال را در آب جوش بپزید و دوبار ابکش کنید .

در آخر مقداری از برنج را با خلال ها و زشک مخلوط کنید و مقداری دیگر را در ظرف مورد نظر خود بریزید ، مقداری از خورشت را در وسط ظرف بریزید و در اخر برنج مخلوط شده با خلال هارا به آن اضافه کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *