زرشک پلو با مرغ با برنج دودی وزین
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ، محبوب و پر طرفدار ایرانی است . به دلیل مجلسی بودن این غذا حتما باید با بهترین نوع برنج پخته شود که ما برای پخت بهتر و طعم بهتر برنج دودی وزین را به شما پیشنهاد میکنیم . فراموش نکنید که یکی از اصلی ترین مواد برای غذاهای پلویی برنج است و چه برنجی بهتر از برنج های وزین ، حتما امتحان کنید .
مواد اولیه :
4 تکه مرغ
4 پیمانه برنج دودی وزین
1 پیمانه زرشک
1 عدد پیاز
5 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
نصف قاشق شکر
ادویه به مقدار لازم
در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا برنج دودی وزین را خیس کنید . مقداری روغن در تابه بریزید و تکه های مرغ را در تابه داغ شده قرار دهید . پیاز را برش داده و بین مرغ ها قرار دهید . در قابلمه ای دیگر کمی روغن ریخته و رب را سرخ کنید . بعد از مخلوط شدن رب و روغن دو الی سه لیوان آب اضافه کنید و مرغ های سرخ شده را در قابلمه بچینید درب قابلمه را ببندید بگذارید تا مرغ ها بپزند .
برنج دودی وزین را بعد از خیس خوردن به روش آبکش بپزید .
زرشک ها را بعد از شستن در مقداری روغن و شکر در حرارت کم تفت دهید تا زرشک ها پررنگ شوند . در صورت تمایل مقداری خلال بادام و پسته هم تفت دهید و برای تزیین و زیبایی از آن ها استفاده کنید .