بلاگ

زرشک پلو با مرغ با برنج دودی وزین

زرشک پلو با مرغ با برنج دودی وزین

 زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ، محبوب و پر طرفدار ایرانی است . به دلیل مجلسی بودن این غذا حتما باید با بهترین نوع برنج پخته شود که ما برای پخت بهتر و طعم بهتر برنج دودی وزین را به شما پیشنهاد میکنیم . فراموش نکنید که یکی از اصلی ترین مواد برای غذاهای پلویی برنج است و چه برنجی بهتر از برنج های وزین ، حتما امتحان کنید .

مواد اولیه :

4 تکه مرغ

4 پیمانه برنج دودی وزین

1 پیمانه زرشک

1 عدد پیاز

5 قاشق غذا خوری زعفران دم کرده

2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

نصف قاشق شکر

ادویه به مقدار لازم

در صورت تمایل خلال بادام و خلال پسته به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا برنج دودی وزین را خیس کنید . مقداری روغن در تابه بریزید و تکه های مرغ را در تابه داغ شده قرار دهید . پیاز را برش داده و بین مرغ ها قرار دهید . در قابلمه ای دیگر کمی روغن ریخته و رب را سرخ کنید . بعد از مخلوط شدن رب و روغن دو الی سه لیوان آب اضافه کنید و مرغ های سرخ شده را در قابلمه بچینید درب قابلمه را ببندید بگذارید تا مرغ ها بپزند .

برنج دودی وزین را بعد از خیس خوردن به روش آبکش بپزید .

زرشک ها را بعد از شستن در مقداری روغن و شکر در حرارت کم تفت دهید تا زرشک ها پررنگ شوند . در صورت تمایل مقداری خلال بادام و پسته هم تفت دهید و برای تزیین و زیبایی از آن ها استفاده کنید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *