بلاگ

رشته پلو

رشته پلو

رشته پلو غذایی سنتی و قدیمی ایرانی میباشد که بسیار خوش طعم و پخت آن آسان است. این غذا اگر با برنج قهوه ای وزین تهیه شود به غذایی کاملا رژیمی، مفید، سالم و پر انرژی برای بدن، تبدیل میشود. پخت و سرو این غذا به روش های مختلف صورت میگیرد، عده ای آن را با کشمش، زعفران و مرغ و گاهی با مواد دیگر سرو میکنند و عده ای هم به تنهایی در کنار ماست و یا سالاد و مواد دیگر خوراکی آن را میل میکنند.

 

مواد اولیه

برنج قهوه ای وزین: دو و نیم پیمانه

رشته پلویی: 30 گرم

پیاز: 1 عدد

کشمش: 3/1 پیمانه

زعفران: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

ادویه: به میزان لازم

 

طرز تهیه رشته پلو

ابتدا برنج قهوه ای وزین را بشویید و بگذارید تا کمی خیس بخورد. داخل قابلمه ای پنج لیوان آب اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید، آب برنج را خالی کنید و آن را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا آب برنج کاملاً جوش بیاید. ده دقیقه قبل از آبکش کردن رشته پلویی را به آب در حال جوش اضافه کنید. قبل از آبکش کردن برنج را تست کنید داخل آن باید سفت و بیرون آن نرم باشد و رشته هم باید نرم و سفت باشد، بعد از آماده شدن برنج را با آب خنک آبکش کنید.

برنج و رشته آبکش شده را در قابلمه ای بریزید و مقداری روغن و زعفران به آن اضافه کنید. بدون گذاشتنن درب قابلمه حرارت برنج را زیاد کنید و بگذارید تا 7 دقیقه در حرارت زیاد بپزد، سپس یک لیوان آب دور برنج ریخته درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا برنج کاملاً دم بکشد.

سپس کشمش پاک کرده و شسته شده را در تابه بریزید و در حرارت کم با روغن آن را تفت دهید. بعد از دم کشیدن برنج، رشته پلو را داخل ظرف بریزید و با مقداری زعفران و کشمش تزیین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

شما میتوانید رشته پلو با برنج قهوه ای وزین را با خرما، انواع خلال ها و انواع خورشت ها سرو کنید و از طعم این غذای لذیذ و دوست داشتنی لذت کامل را ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *