بلاگ

دلمه برگ مو با برنج نیم دانه وزین

دلمه برگ مو با برنج نیم دانه وزین

دلمه برگ یکی از رایج ترین غذاها در خاورمیانه و اطراف آن بحساب می آید . دلمه یکی از غذاهاییست که پخت و آماده سازی آن زمان بر است اما با این وجود سالی چند بار این غذای لذیذ و خوشمزه را بخورید . دلمه غذاییی کاملاً مقوی و مناسب برای انواع مراسم ها و دورهمی ها است . برای پخت دلمه ای بهتر و خوش طعم تر مهم ترین چیز انتخاب مواد اولیه مناسب و با کیفیت است ، برنج یکی از مهم ترین مواد اولیه دلمه است که شما میتوانین با انتخاب برنج نیم دانه ی وزین دلمه ای خوش طعم تر و مرغوب تری داشته باشید .

مواد لازم :

300 گرم گوشت چرخ کرده

1 پیمانه برنج نیم دانه وزین

300 گرم سبزی دلمه

2 عدد پیاز متوسط

1 پیمانه لپه

برگ مو به مقدار لازم

نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا برنج نیم دانه وزین و لپه را جداگانه خیس و بعد نیم پز میکنیم . گوشت را با پیاز داغ تفت دهید ، ادویه را به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .

سپس لپه و برنج نیم دانه وزین پخته شده را به گوشت اضافه کنید و کمی تفت بدهید . در آخر سبزی دلمه را اضافه کرده و تفت دهید . بعد از کمی تفت دادن مواد آن را از روی حرارت بردارید .

برگ مو ها را دو الی سه دقیقه در آب جوش بجوشانید تا نرم شوند . سپس مواد را به صورت بقچه در برگ مو بپیچید .

دلمه ها را در قابلمه بچینید و چاشنی دلخواهتان را به آن اضافه کنید ، درب قابلمه را ببندید و بگذارید دلمه ها در حرارت کم کامل پخته شوند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *